Sam Smith’s upcoming album to explore ‘queer joy’

Sam Smith heeft onthuld dat zijn volgende album over “queer joy” zal gaan. Sprekend met Billboard voor hun coververhaal op donderdag, opende de Stay with Me-zangeres wat hun aankomende album zal inhouden. Hoewel de popster “nog geen namen van hen (nummers) gaat noemen”, benadrukkend dat de plaat nog steeds een werk in uitvoering is, hebben ze wel details gedeeld over de toon van het album. Billboard beschreef de demo’s die voor hen werden gespeeld als “juichend”, met “dance-pop kiss-offs” en “kooruitingen van opgetogenheid” – een verandering ten opzichte van Sam’s eerdere “heartbroken torch songs”.

Over het hoofdthema van hun nieuwe project legde Sam uit: “Ik denk dat vreugde voor mij, en voor veel queer mensen, een behoorlijk gevaarlijke plaats is… We zijn allemaal meesters in pijn, en ik denk dat het eigenlijk een zeer moedige daad is. om in de queer vreugde van dit alles te stappen.” De artiest vertelde ook hoe ze meer betrokken waren bij de productie van dit album dan bij eerdere projecten.

“Voor de eerste keer dat ik in mijn carrière denk, stapte ik echt de kamer binnen en zei: ‘Ik wil leren hoe ik meer kan produceren. Ik wil meer vocaal arrangeren dan ik heb gedaan. Ik wil meer bij alles betrokken zijn, ‘ zei Sem. “Natuurlijk ben ik vanaf het begin overal bij betrokken geweest, maar nu ben ik gewoon een beetje volwassen geworden.” Het nog titelloze album van Sam, het vervolg op Love Goes uit 2020, heeft geen releasedatum gekregen.

Bron: music-news

Written by: Monique Kriek

Rate it

Previous post

tv

Sfeerimpressie van de open dag van ADO Den Haag

     Rob Blankenstein en Wim Meijerink maakten onderstaande reportage van de open dag van ADO Den Haag.Een geweldige dag was het, zowel voor ADO Den Haag als voor het talrijke publiek. Nog even nagenieten en op naar vrijdag als Heracles in Almelo moet worden bestreden.https://youtu.be/3Qf4FDRRVog

today02-08-2022 25

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%