Fifth Harmony viert hun 10-jarig jubileum.


De meidengroep – bestaande uit Normani, Ally Brooke, Dinah Jane en Lauren Jauregui – vierde woensdag (27.07.22) een decennium sinds hun oprichting. Hoewel ze in 2018 met pauze gingen, hebben de meisjes nog steeds een speciaal plekje in hun hart voor elkaar. Lauren, 26, twitterde: “Het is de officiële 10-jarige verjaardag van Fifth Harmony en de dankbaarheid die ik heb voor elk van deze vrouwen en de ervaring om deel uit te maken van iets zo speciaals, blijft me tot op de dag van vandaag bij.

“Vandaag speel ik @RadioCity in NY met mijn eigen muziek. Zo’n iconische locatie en moment en ik weet dat het niet mogelijk zou zijn zonder Fifth Harmony en de geweldige deuren die het voor mij opende en de ongelooflijke lessen die het me leerde.” Ze bedankte hun fans – die de Harmonizers worden genoemd – en voegde eraan toe: “Ik voel me zo gezegend om te doen waar ik van hou en ik ben zo klaar voor alles wat komen gaat. Bedankt aan de #Harmonizers om na al die jaren voor ons te blijven. Jullie zijn allemaal magisch. Bedankt dat je onze dromen samen en nu individueel hebt laten uitkomen.” Normani, ook 26, zei dat ze “eeuwig dankbaar” is voor 5H. Ze twitterde simpelweg: “10 jaar. Voor altijd dankbaar.” Ally, 29, deelde een videocompilatie van hun hits – waaronder ‘Work From Home’, ‘Worth It’ en ‘Sledgehammer’- en schreef: “Aan de mensen die ik ontmoette. Naar de gemaakte geschiedenis. Om mijn leven te veranderen. “Ik ben trots op mijn aandeel en meer dan dankbaar. 7/27.” Dinah, 25, zei: “Ahhh wat vliegt de tijd, aha happy 10yrs mijitasss. hou altijd van jullie x. (sic)”

Voormalig lid, de 25-jarige Camila Cabello – die de band in 2016 verliet om een ​​solocarrière na te streven – is het enige lid dat de mijlpaal niet markeert. Fifth Harmony werd gevormd en eindigde als derde in het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van de tv-talentenshow ‘The X Factor’ in 2012.

Written by: Monique Kriek

Rate it

Previous post

Laatste nieuws

Billie Eilish brengt voorlopig geen nieuw album uit: ‘Heb geen liedjes meer’

Billie Eilish brengt voorlopig geen nieuw album uit: ‘Heb geen liedjes meer’ Het duurt nog even voordat Billie Eilish een nieuw album zal uitbrengen. De twee liedjes die donderdag uitkwamen zijn voorlopig de enige nieuwe, benadrukt de zangeres in gesprek met Zane Lowe op Apple Music. ,,TV en The 30th zijn de enige twee nummer die we hebben, er zijn geen andere”, zegt de 20-jarige Eilish. Ze wil volgend jaar samen met haar broer Finneas […]

today25-07-2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%