Beyoncé heeft ‘zelfde niveau van intensiteit’ als Michael Jackson in de opname studio

Beyoncé heeft “hetzelfde niveau van intensiteit” in de opname studio als Michael Jackson, zegt hun producer Rodney Jerkins.

De ‘Halo’-hitmaker – die net haar zevende studioalbum ‘Renaissance’ heeft uitgebracht – is net zo’n perfectionist als wijlen de ‘Thriller’-hitmaker en blijft net zo lang takes doen tot haar vocalen absoluut “foutloos” zijn.

In een gesprek met de ‘Rolling Stone Music Now’ podcast, vertelde Rodney: “Als ik met haar werk, doet het me zo denken aan werken met Michael Jackson.

“Ze heeft dezelfde soort intensiteit in de cabine. En ze zet zichzelf onder druk… Er zijn momenten waarop ze iets doet en iedereen in de kamer weet dat het foutloos is. En ze zal zeggen, ‘Laat me dat nog een keer doen’.

Rodney aka Darkchild produceerde de megaster uit 2006’s megahit ‘Déja Vu’ en haar Destiny’s Child klassiekers ‘Say My Name’ en ‘Cater 2 U’, terwijl hij ook de studio tovenaar is achter de King of Pop’s 2001 hit ‘You Rock My World’.

Rodney onthulde ook dat er verschillende onuitgebrachte Beyoncé- en Destiny’s Child-tracks zijn uit de tijd dat ze samenwerkten.

Hij zei: “Als ze ooit onuitgebracht materiaal zou willen uitbrengen, zouden haar fans daar helemaal gek van worden… Ik weet zeker dat ze nog zoveel nummers heeft die ze nog jaren zou kunnen uitbrengen.”

Ondertussen onthulde de ‘Love On Top’ zangeres dat ‘Renaissance’ deel uitmaakt van een “drie-act project”.

De 40-jarige zangeres heeft de afgelopen drie jaar gewerkt aan de uitgebreide collectie tijdens de COVID-19 pandemie.

In een verklaring die online werd geplaatst ter gelegenheid van de release van ‘Renaissance’, legde Beyoncé uit: “Dit drie-act project werd opgenomen gedurende drie jaar tijdens de pandemie. Een tijd om stil te zijn, maar ook een tijd waarin ik vond dat ik het meest creatief was. Het maken van dit album gaf me een plek om te dromen en om ontsnapping te vinden tijdens een enge tijd voor de wereld.”

Ze voegde een speciaal dankwoord toe aan haar drie kinderen, Blue Ivy, en tweeling Rumi en Sir, evenals haar man Jay Z en voegde van de plaat: “Het maken van dit album gaf me een plek om te dromen en om ontsnapping te vinden in een enge tijd voor de wereld.

“Het stelde me in staat om me vrij en avontuurlijk te voelen in een tijd dat er weinig anders in beweging was. Mijn bedoeling was om een veilige plek te creëren, een plek zonder oordeel. Een plek om vrij te zijn van perfectionisme en overdenken.”

Bron:music-news.com

Written by: Monique Kriek

Rate it

Previous post

Laatste nieuws

‘Forever grateful’: Fifth Harmony viert 10e verjaardag

Fifth Harmony viert hun 10-jarig jubileum. De meidengroep - bestaande uit Normani, Ally Brooke, Dinah Jane en Lauren Jauregui - vierde woensdag (27.07.22) een decennium sinds hun oprichting. Hoewel ze in 2018 met pauze gingen, hebben de meisjes nog steeds een speciaal plekje in hun hart voor elkaar. Lauren, 26, twitterde: “Het is de officiële 10-jarige verjaardag van Fifth Harmony en de dankbaarheid die ik heb voor elk van deze […]

today28-07-2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%